KUOTA PEMBINAAN RUMAH TERHAD 100 UNIT UNTUK SETIAP NEGERI

BINA RUMAH ATAS TANAH SENDIRI

RUMAH MAMPU MILIK 2023

HARGA RUMAH
BERMULA RM59k

KAMI BINA DULU

ANDA BAYAR KEMUDIAN

ZERO DEPOSIT . ZERO BOOKING

Untuk memudahkan anda memiliki rumah pertama tanpa sebarang deposit

Isi borang survey dibawah. Kami akan bantu anda sebaik mungkin.

DIBUKA UNTUK SELURUH KELANTAN & SELANGOR

* Kecuali kawasan kepulauan

Tempoh Masa Siap Pembinaan Hanya

30-50
HARI

ZERO DEPOSIT

ZERO BOOKING

TIADA RISIKO PENIPUAN

TIADA KOS AWALAN

Anda tidak perlu sediakan apa-apa kos untuk bermula cuma sediakan tanah dan pastikan set temujanji dengan kami terlebih dahulu

DAFTAR SEKARANG

* Pastikan anda isi maklumat dengan betul dan tepat. Anda hanya boleh mohon sekali sehaja. Kuota hanya 100 unit kediaman sahaja dibuka untuk fasa pertama. 

Soalan Lazim

Baca terlebih dahulu semua FAQ sebelum anda membuat pra permohonan.

Lot lidi layak buat cash dan personal loan sahaja..

Jika nama yg ada delam geran (geran kongsi untuk kwsp) baru boleh..

Kita naik dulu baru bayar

Bayar ikut progres, contoh naik 30% baru dia kena bayar, ni bagi mengelakkan kontraktor tipu dan projek tak siap..

Tapi kalau dah siap dia tak bayar kita pulak akan saman dia..

InsyaAllah semua daerah kita cover. Cumanyer team kontraktor dan technical kita akan turun by ‘location’. Means takde la ada 1 terus turun sbb ianyer melibatkan cost. Jadi kita akan que n tunggu beberapa lg buyer di daerah yg sama then turun sekali.

But it’s ok. Isi booking form, template then submit to ofis. Dr situ baru kita bole call balik, tgk balik bila dia nak buat, pakai loan or cash, tanah da siap tambak ke belum. Semua ini pun melibatkan masa. Takpe if buyer betul2 serious dia akan tunggu. Untung bnyk dia buat dgn kita since kita ‘0’ modal keluar😅

Boleh sekiranya kwsp beliau mempunyai jumlah yg diinginkan utk cost pembinaan rumah tersebut.

 

Untuk akaun 2 semua, kena tinggalkan RM500 je syarat umur dia belum 55 tahun, kalau 55 tahun boleh bawak keluar akaun 1 dan 2 sekali

Kos rm59k hanya utk binaan rmh shj. Selain dr binaan rmh, kos2 lain perlu ditambah oleh buyer. Seperti yg di’list’kan di dlm page yg ada design2 itu shj.

Kongsikan Halaman ini dengan rakan/saudara mara anda
PICIT BUTANG dibawah

Facebook
Twitter
WhatsApp

DESCLAIMER: 

This site is not a part of the Facebook website or Facebook Inc. Additionally, this site is NOT endorsed by Facebook in any way. FACEBOOK is a trademark of FACEBOOK, Inc.

FACEBOOK is a trademark of FACEBOOK, Inc. YOUTUBE and GOOGLE are trademarks of GOOGLE, LLC. SNAPCHAT is a trademark of SNAP, Inc. TWITTER is a trademark of TWITTER, Inc.

We use Google AdWords Remarketing to advertise this website across the Internet. AdWords remarketing will display relevant ads tailored to you based on what parts of this website you have viewed by placing a cookie on your machine. THIS COOKIE DOES NOT IN ANYWAY IDENTIFY YOU OR GIVE ACCESS TO YOUR COMPUTER The cookie is used to say “This person visited this page, so show them ads relating to that page.” Google AdWords Remarketing allows us to tailor our marketing to better suit your needs and only display ads that are relevant to you. If you do not wish to participate in our Google AdWords Remarketing, you can opt out by visiting Google’s Ads Preferences Manager.

Compare Listings